Restaurante Și Preparate Tradiționale Românești De Neuitat

După cum știm cu toții, România este situată în sudul Europei Centrale. Ceea ce este uimitor în acest loc este că au reușit să păstreze nenumărate feluri de mâncare clasice.

Majoritatea provin de la partenerii lor comerciali obișnuiți, cum ar fi Austria, Grecia, Turcia și Ungaria. A fost istoria și moștenirea multiculturală a țării.

Inutil să spun că este evident astăzi că fuziunea bucătăriei răscoale este atribuită exclusiv acelor țări. Mâncărurile românești sunt simple, dar gustoase.

Românii adoră și cafeaua și sandvișurile. Nu este de mirare că Starbucks și Subway la București sunt pline de gloanțe toată ziua.

Mâncarea românească și-a păstrat întotdeauna identitatea. Deși a fost transmis din generație în generație, felurile de mâncare rămân nealterate.

În realitate, fiecare are propriile preferințe alimentare. Chiar și în familie și nici aceeași cultură. Un fel de mâncare servit trebuie să fie preparat și convenit în mod excepțional.

Dacă sunteți o persoană conștientă de sănătate și sunteți foarte rude pe corpul dvs., puteți evita mâncărurile românești, deoarece cu siguranță nu puteți rezista.

Mâncărurile tradiționale românești nu sunt fanteziste, dar sunt uimitor de delicioase și sărate. Este cu adevărat o experiență perfectă pe care o vei avea.

Bucureștiul, capitala României, a cunoscut o creștere rapidă în ceea ce privește deschiderea restaurantelor. De-a lungul anilor, au fost construite nenumărate mansarde precum restaurant și lounge.

Pentru a numi câteva, Zexe, Bistro Jaristea și Lacrimi și Sfinti. Aceste trei oferă mâncăruri tradiționale românești cărora pur și simplu nu le puteți rezista odată ce sunteți aici.

Zeci de turiști și localnici se adună aici în fiecare seară doar pentru a obține o senzație și un gust adevărat al unei bucătării autentice românești făcute vreodată. Cu siguranță este un deliciu pentru toată lumea.

Restaurantul Zexe este unul dintre cele mai bune restaurante din București. Deci, dacă sunteți turist, nu ratați niciodată acest loc minunat în itinerariul dvs. Vă asigur că merită banii!

Oferă gustul unic și autentic al mâncărurilor românești. Servirea este în general apreciată, iar ambianța adaugă satisfacția de la masă.

Câteva dintre preferatele mele când eram aici sunt Duck Confit, Crap la grătar în saramură și Zander Fillet în Capers Sauce. Aceste trei feluri de mâncare mi-au făcut vacanța extra specială.

Duck Confit se prepară gătind încet rața timp de două până la trei ore. Pielea este de obicei șlefuită într-o tigaie sau cuptor. Ne oferă plăcerea de a experimenta gingășia și crocanța raței.

Crapul la grătar în saramură este un alt fel de mâncare interesant oferit de Zexe. Saramura este considerată un proces de a face o carne sau un pește bogat și aromat. Se topește literalmente în gura ta!

Filetul Zander nu este un fel de mâncare special. Totuși, ceea ce l-a făcut special pentru mine a fost sosul de usturoi și capere prăjite. Cu ingredientele sale secrete, cu siguranță trebuie să încercați.

Urmează Bistro Jaristea. Acest loc oferă o gamă largă de meniu. Cu siguranță este o situație uluitoare când ești aici din cauza listei lungi.
De la aperitive, supă, entrée și desert, îți va lua aproximativ zece minute să te decizi din ce să alegi. Mai mult, cred că totul este un deliciu.

Trei motive pentru care acest loc este pe lista mea sunt ambianța, personalul excelent și prețurile atractive pentru mese gustoase. Servirea este și ea enormă! Cu siguranță este un loc de reținut.

Last is Lacrimi si Sfiniti. Acest loc are un design tradițional elegant, care echivalează cu felurile de mâncare pe care le servesc. Se combină cu adevărat atunci când ambianța și mâncarea excelentă sunt asociate.

Acest loc este situat în orașul vechi al Bucureștiului. În general, este plin chiar și în timpul săptămânii. Localnicii adoră să stea aici datorită meselor accesibile și gustoase.

La Crimi si Sfiniti (Lacrimi și Sfânt) este un nume destul de unic pentru un restaurant. Mai ales serviciile pe care le promovează, este destul de înșelător.

Acest loc oferă motive zero pentru a plânge încă o mie de motive pentru a avea râsete, amintiri și experiență de neuitat de la prieteni și persoane dragi.

Preferatul din toate timpurile aici este Rața prăjită în varză. Vă oferă senzația unei mese somptuoase după ce ați mâncat. Gingășia, crocanța și amestecurile de arome din acest fel de mâncare sunt gătite la perfecțiune.

În ansamblu, România nu este doar un alt loc turistic, ci cu siguranță un loc de reținut. Dacă voi avea ocazia să călătoresc din nou, România este alegerea mea de top.

România este un loc relativ sigur dacă intenționați să aveți o vacanță. În afară de locurile lor turistice precum Bisericile din lemn din Maramureș, Castelul Pele, Alpii transilvăneni și alte zeci.

Restaurantele de aici se multiplică rapid de-a lungul anilor. Așadar, dacă aveți un buget restrâns, totuși doriți să obțineți satisfacție, România este locul unde trebuie să fiți.

Category: Restaurante