Starbucks Meniu

Acest site web nu este asociat cu meniul Starbucks

Spuneți „Starbucks” și primul lucru care vă vine în minte este cafeaua: o mulțime de băuturi de cafea, atât calde cât și reci, în arome și combinații uluitoare. Lanțul de cafenele cu logo-ul său distinctiv inspirat de sirena albă și verde este la fel de cunoscut ca cafeaua pe care o servește.

Mai jos este atestat prețurile meniului Starbucks.

ALIMENTEPREȚ

CELE MAI VÂNDUTE

Mic dejun clasicR20,00
Mic dejun americanR20,00
Caramel Frappuccino®R16,90
Tort cu morcovi cu cremă de brânzăR17,90
Tort cu cremă bogată de ciocolatăR17,90
Personalise Brunch completR35,00
Java Chip Frappuccino®R17,90
Mic dejun în doiR40,00
Mic-dejun revigorantR18,00
Prăjitură cu cremă de brânză și căpșuneR17,90
Mic dejun sănătosR20,00
Caramel Cream Frappuccino®R16,90
Recompensă dulceR25,00
Tort cu cremă de brânză și afineR17,90

Istorie

Jerry Baldwin, Zev Siegl și Gordon Bowker au înființat Starbucks cu prima lor locație în Seattle, Washington; S-a deschis la 31 martie 1971. Trio-ul a fost inspirat de Alfred Peet, care i-a învățat metoda de prăjire a semnăturii lanțului.

Astăzi, compania de cafea tranzacționată public și lanțul de cafenele are peste 23.760 de magazine în întreaga lume, din America de Nord până în Asia. Acesta este succesul conceptului său, încât spune că două noi magazine Starbucks se deschid în fiecare zi! În Mexic, există mai mult de 500 de magazine Starbucks.

Meniul

Starbucks folosește cafeaua prăjită întunecată ca bază pentru băuturile sale de cafea, precum și mașini de espresso automate pentru a accelera procesul de preparare. Există atât de multe opțiuni în băuturile calde și reci din cafea, încât pot fi copleșitoare la primele tale vizite. De asemenea, este probabil să fiți nedumerit, deoarece vă puteți personaliza cafeaua pe baza nivelului de dulceață, a conținutului de grăsime și a aromelor.

Dar după mai multe vizite, probabil că vă veți identifica favoritele și veți avea mai mult sens din meniu. Există, de asemenea, produse din cafea din boabe întregi, băuturi espresso, cafea instant latte și micro măcinată (VIA). Meniul include, de asemenea, mai multe băuturi pe bază de ceai, inclusiv ceaiuri libere și cu frunze întregi, precum și sucuri proaspete, frappuccinos și băuturi sezoniere.

Starbucks este cu siguranță un loc minunat dacă doriți să vă potoliți setea, să vă satisfaceți dinții dulci și să vă grăbiți cu cofeina, poate toți trei odată. Dar băuturile nu sunt singurele lucruri din meniu, deoarece există și prăjituri, cartofi prăjiți și prăjituri și sandvișuri calde și reci. Multe locuri au chiar un meniu cu bere și vin; De asemenea, sunt disponibile aperitive.

Pentru mai multe informații despre restaurantele Starbucks, vizitați site-ul lor web.