Țineți-Vă Fit În Când Voi Bucurați De Cina

Soția, făcându-și oftatul evident, oprește telecomanda televizorului, ceea ce face seara plictisitoare, deoarece continuă să redea filmele vechi și bune. Îi șoptește soțului ei ai cărui ochi sunt cuie pe laptopul său. Ea a făcut semn că dorește să ia masa pentru a „reîncărca”.


Ea le sugerează să încerce din nou puiul KFC sau cel mai discutat Burger King din zilele noastre sau poate să sorbă cafea la Starbucks.
Soțul pliază laptopul și se uită atent la femeia cu care a iubit și a trăit de zece ani. O întreabă dacă este într-adevăr o idee bună.

Soția răspunde afirmativ, adăugând că vor respecta protocoalele și vor rămâne acolo doar aproximativ o oră.

Asigurându-se că, dacă este sigur, vor ieși. El își redeschide laptopul și caută restaurante în apropierea locului lor pentru a verifica îndrumările. De asemenea, el caută și examinează meniul online al locului de luat masa pe care îl alege pentru a afla care sunt alimentele sigure și sănătoase pe care restaurantul le oferă, astfel încât să fie gata de ce să comande atunci când ajung acolo.

Un alt câștig de luat în seamă în aceste vremuri de pandemie este că oamenii au șansa să se gândească la asta cu atenție înainte de a decide, de exemplu, să ia masa cu familia. Aceasta este șansa ca oamenii să-și dea seama de importanța internetului, în afară de jocurile online de luptă cu plictiseala pe care le oferă, pentru a verifica mai întâi ghidul de meniu al locului de luat masa ales înainte de a ajunge în cele din urmă acolo.

În timp ce conduceați la restaurant, ați decis să mergeți, aveți o listă mentală cu ce mâncare veți comanda pentru a vă menține starea de sănătate, chiar dacă sunteți obligat să vă bucurați de o altă seară care să fie marcată ca memorabilă în viața dvs. de familie.

Acesta este un sfat inteligent pentru a vă bucura de masa cu nary, de teamă că vă puneți în pericol sănătatea și a familiei.

Iată mai multe sfaturi, potrivit Healthline, un site orientat spre servicii creat de experți în probleme medicale al căror scop este să se asigure că conținutul, produsele și serviciile sale promovează integritatea medicală. Grupul, compus din aproximativ 100 de medici, oferă recenzii, informații, verificarea faptelor și îndrumări clinice.

Ia o gustare înainte de a merge la locul de luat masa. „Dacă ți-e foame când ajungi la un restaurant, s-ar putea să ajungi să mănânci prea mult”. Acestea sugerează, iaurtul, unul, care te împiedică să mănânci prea mult.
Ajuns acolo, cereți mai întâi apă. Apa de băut elimină aportul de calorii cu aproximativ 50%.

Întrebați chelnerul sau alți însoțitori cum se prepară mâncarea pe care o comandați. Alimentele preparate la abur, la grătar sau pocate au mai puține grăsimi și mai puține calorii.

Acordați mai multă atenție ceea ce mâncați. Faceți-vă timp pentru a savura aromele și aromele mesei, precum și gândurile și sentimentele care apar în timp ce mâncați. Asta te împiedică să mănânci prea mult.
Mănâncă încet, astfel încât să mănânci mai puțin. O strategie pe care Healthline o sugerează este să vă numărați mestecatele pentru a vă asigura că nu mâncați repede.

Ia cafea în loc de desertul obișnuit. Este o modalitate de a evita prea multe calorii și zahăr. Se spune că cafeaua oferă mai multe beneficii pentru sănătate.
Nu vă lăsați atrași în mod greșit de așa-numitul truc al restaurantului „mâncați tot ce puteți”. În acest fel, puteți mânca cantitatea exactă de alimente de care aveți nevoie pentru a vă satisface foamea – nu pofta.

  • Ia o ciorbă înainte de a mânca felul principal. În acest fel, puteți evita să mâncați prea mult și vă puteți reduce aportul de calorii cu aproximativ 20%.
  • Refuzați băuturile zaharoase. Băuturile cu zahăr pot cauza riscul obezității. Cereți apă sau ceai în schimb cât mai mult posibil, evitați alcoolul. Vinul sau berea măresc cantitatea de calorii pe care o luați cu felul principal.
  • Fii conștient de întreaga ta dietă. Healthline recomandă, de asemenea, persoanelor care iau masa să fie mai flexibile în ceea ce privește dieta și alegerile alimentare, deoarece dacă nu, le va pune în pericol sănătatea generală și gestionarea greutății.
  • Reverehealth.com., Un alt site web care oferă un ghid pentru a lua masa, listează ce trebuie evitat: fasole prăjită, cartofi prăjiți, brânză, cârnați și slănină, sosuri sărate, prăjituri sau înghețată și supe pe bază de smântână.
  • Acesta sugerează că mesenii pot solicita însoțitorului apă pentru a diminua impactul nesănătos al, de exemplu, unei bucăți de friptură cu o parte de cartofi prăjiți; se recomandă să cereți în schimb legume aburite.
  • Mai presus de toate, este de o importanță supremă să te rogi și să îi mulțumești lui Dumnezeu înainte de a lua masa pe care tu și fiecare membru al familiei tale ai comandat-o. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acea altă binecuvântare de hrană și bună sănătate.


Respectarea acestor linii directoare simple poate reduce teama de a-ți risca sănătatea mult râvnită și, în același timp, poate face ca familia ta să ia masa memorabil chiar și în vremurile pandemiei.
Asta: păstrați-vă sănătos în timp ce vă bucurați de masa cu familia.

Category: Restaurante