Top Patru Alimente Confortabile

Mâncarea confortabilă este mâncare care oferă consolare sau senzație de bunăstare, având de obicei un conținut ridicat de zahăr sau carbohidrați și asociată cu copilăria sau gătitul acasă. Acest lucru ar varia foarte mult de la o persoană la alta și de la o țară la alta.

Nu v-ați aștepta ca un bărbat care trăiește în zonele înalte ale Mexicului să găsească confort când mănâncă Mac și Cheese. Este evident că mama lui nu i-ar fi servit acest lucru când era copil. Ați găsi că un vietnamez ar fi același, deși Pho este că ar fi confortabil.

Într-un fel, este gătitul tradițional de casă, mâncare cu care ați crescut și absolut nu de genul pentru care trebuie să dobândiți gustul. Pentru alții, mâncarea ajută la eliminarea anxietății, a confuziei, a necazurilor care vă deranjează de la un comportament normal.

Pentru a reduce lista din acest scurt articol, considerăm că este cel mai comun în toate țările din toate cele șapte mări. Sunt excluse din listă alimentele care au unul prea multe ingrediente. Așteptați o oră pentru a găti este absurd când vă este deja foame.

Înainte de a începe, această listă nu vine într-o ordine sau un rang specific, iar prudența este exercitată în selecția pentru corectitudine și bun simț. Dacă găsiți ceva dorit, vă rugăm să lăsați un comentariu și să ne anunțați.

Lapte, brânză, înghețată și ciocolată.

Aceste patru alimente se găsesc în jurul busolei fără nicio distincție; mâncat de toți, cu excepția celor alergici și compromis medical. De la New York, la Johannesburg, la Oslo, la Tokyo, la Mumbai, au și brandurile lor; Starbucks are variații.

Aceste patru sunt grupate într-unul din câteva motive.

În primul rând, acestea sunt ușoare și ușor de apucat, apoi mergeți după cum doriți, în afară de faptul că acestea sunt „ușoare” pentru stomac, totuși, înghețata dă senzație de balonare dacă este luată în exces. În al doilea rând, aceștia sunt fluturași de top, care se clasează la un nivel înalt și nu cunosc limite între vârstă și sex. De la primul dinte până la ultimul dinte existent, toți îl adoră.

Ciocolata ar putea evalua cel mai ridicat nivel de zahăr decât celelalte trei, ceea ce îl face mai mult un aliment confortabil decât celelalte, dar înghețata este subțire de hârtie.

Pizza și toată varietatea de paste

Acest lucru nu este american, așa cum mulți ar presupune. Acesta este Italiano, dar americanii l-au făcut extrem de faimos pentru ceea ce este astăzi. În general, este acceptat faptul că imigranții italieni care au venit în valuri după cel de-al doilea război mondial au fost scânteia acestei bucătării, dacă aceasta poate fi numită astfel.

Scăpând de o societate tumultuoasă care văzuse un caracter nefavorabil care îi ducea în haos, italienii și-au adus cu ei cultura lor care a influențat în cele din urmă papilele gustative ale tuturor; toată lumea din întreaga lume.

Macaroanele și brânza sunt un favorit al americanilor. Spaghetele devin populare în întreaga lume, acum este un substitut al tradiției seculare a asiaticilor non-chinezi (cu excepția Japoniei) de a avea tăiței chinezi pentru o viață lungă în timpul zilelor de naștere.

Hamburgeri și cartofi prăjiți

De asemenea, acesta nu este un original american; totuși, inovația ar fi putut fi marcată în Chicago sau New York de către imigranții germani. După nume, după cum spune povestea, carnea de vită tocată, cu mirodenii, turtite și vândute în timp ce fripturile de la Hamburg rostogoleau limbile și burțile tuturor germanilor.

S-ar putea să întrebați ceva amuzant la includerea cartofilor prăjiți. Cu siguranță avem un răspuns la asta. Numărați toate McDonald’s, Burger Kings, KFC’s și imitațiile locale din întreaga lume și este exponențial dincolo de uimitor.

Hamburgerii și cartofii prăjiți vin în tandem, dar puteți sări unul pentru celălalt, dar din nou, vă lipsește jumătate din distracție. De asemenea, mexicanii au o copie aproape perfectă, cu excepția câtorva felii din asta și aia. De asemenea, l-au numit cu un nume local și ar putea fi un alt articol.

Găluște cu aburi chinezești

Moale. Mushy. Gustos. Cimbru. La indemana. Aceste alimente chinezești sunt, retrospectiv, considerate de chinezii continentali ca fiind niciodată mâncare de cină. De fapt, acestea sunt clasificate ca gustări și trebuie tratate ca atare. Cu toate acestea, mulți nu cred că câteva dintre aceste găluște sunt simple gustări.

Câteva dintre aceste găluște, în special cele mai mici, vin grele cu carne cu sos de soia pe partea care nu este tocmai gustări. Cu găluște mai mari, totuși, vin cu pate sau sos dulce special, care este în concordanță cu gustarea.

Ai preferința ta oriunde te-ai afla în această lume, în ceea ce privește mâncarea confortabilă. Rămâneți la asta în toată atenția și cu siguranță veți fi bine. Ai confort.

Category: Restaurante