Lasă Restauranțele București În Româncă Bugurii Tău Cu Gust

În această perioadă din București, când frigul de iarnă îi determină pe oameni să rămână acasă, totuși, sufletele aventuroase vor înfrunta temperatura care, în trecutul recent, ar fi atins 17,1 ° C pentru a simți romantismul pe care îl induce orașul. Poate că vor dori să se minuneze cu privire la felul în care zăpada acoperă aproape Palatul Parlamentului, strălucitorul Ateneu Român și aproape goala Calea Victoriei; să redeschidă paginile care conțin poveștile pe care le păstrează Orașul Vechi și să înceteze să mai respire de uimirea pe care o izbesc glorioasele fântâni din centrul Bucureștiului.

Cu toate aceste capcane, toate care amintesc de unele filme vechi ale lui James Bond, expun motivele pentru care această capitală românească, în toată măreția sa, merită să fie numită „Parisul de Est” sau „Micul Paris”.

Lasă acele scene maiestuoase să înghețe în timp, chiar dacă sufletele aventuroase nu le vor lăsa să se dizolve. Pentru o vreme, este timpul să gustați Bucureștiul; este timpul să cauți completarea după ce priveliștile minunate au hrănit ochii și au lăsat-o să fie depusă în banca de memorie. Bucureștiul găzduiește mai multe locuri de luat masa care nu numai că vor hrăni stomacul, ci și capul. Există locuri superbe pentru a alege și pentru a vă iubi în acest oraș minunat.

Burger King, KFC, McDonald’s sau Starbucks nu sunt pe lista celor mai bune locuri de luat masa din oraș, dar Bucureștiul se mândrește cu locurile sale de luat masa. Câteva, și raportate ca fiind cele mai bune, sunt prezentate aici.

  • Bucureștiul are propriul Galleto. Este situat strategic pe Str. Caderea Bastiliei și renumită pentru mâncarea sa italiană, pizza, o gamă largă de fructe de mare și bucătăria mediteraneană, europeană și central-europeană. Acest loc de luat masa este vegetarian și meniul său îi îndrumă pe oaspeți către o selecție largă de diete vegetale pentru prânz, cină sau brunch. Web de călătorie Tripadvisor enumeră trei mari motive pentru care turiștii își vor aminti și iubi Galleto – „mâncare excelentă, experiență excelentă”; „Experiență gustativă”; și fiind etichetat ca „potrivit pentru familie”. Obține o rată ridicată de 94 de la diferiți scriitori de călătorii. „Galleto” este italian pentru cocoșul tânăr.
  • Parcul Herăstrău, sau Piața Arcul de Triumf, atrage atenția Biblioteca, cotată 114 de turiști și a ocupat locul 2 printre cele 1.791 de restaurante din București. Numele său sugerează „bibliotecă de alimente” chiar dacă este un restaurant cu pub și este renumit pentru pizza. Broșura sa spune că ținuta își propune să întâmpine oameni din toate straturile sociale să aibă un gust din selecția lor de sucuri naturale, cocktailuri și vinuri. Locul de luat masa se mândrește, de asemenea, cu pizza italiană autentică coaptă în modul în care se face în Italia pentru restaurantul nostru. De asemenea, informează mesenii despre cea mai recentă adăugare de burgeri și mâncăruri italiene după modelul tradițional sau de preparare. Biblioteca oferă, de asemenea, preferințe dietetice speciale vegetarienilor.
  • Kuccinetta, sau chicinetă, în Intrarea Tudor Ștefan, oferă o listă de preparate din fructe de mare, împreună cu tarife italiene, mediteraneene, europene și internaționale. În afară de mâncărurile sale vegane, acest restaurant acceptă și comenzi pentru livrare și mâncare. De asemenea, este de acord cu rezervarea, scaunele în aer liber și serviciile la masă. Cuccinetta a fost calificată 95 (excelentă) de către clienți și a ocupat locul patru în cele 1.291 de restaurante din București.
  • O altă astfel de ținută are numele său crezut inspirat de unul dintre cele mai mari evenimente mondiale din mai 1789 care a dus la instalarea unei monarhii constituționale în Franța, apoi la nașterea din septembrie 1792 a primei republici franceze. Revoluția franceză este mai degrabă o patiserie, ceea ce își amintește cel mai mult consumatorii sunt deserturile sale. De fapt, este listat în topul celor 52 de case de deserturi din București. Situată la Strada Esarcu Constantin, lângă Palatul Parlamentului, Revoluția Franceză livrează, acceptă comenzi de preluare și beneficiază de parcare pe stradă și parcare gratuită în afara străzii pentru clienții săi. Recent a obținut un rating excelent de 243 în lista Tripadvisor.

Printre seturile de zone de luat masa rafinate din București se numără:

Prime Steaks and Seafood in Calea Victoriei. În primul rând o friptură, dar servește și fructe de mare și mâncăruri europene. Această casă de mese foarte iubită este, de asemenea, cunoscută pentru servirea unei diete speciale fără gluten. A obținut un rating de 192 de la călători.

Unele dintre celelalte zone de luat masa care pot gâdila simțul romantic al vizitatorilor includ: Savart, Artistul și Fish House. În ceea ce privește mâncarea autohtonă a Bucureștiului, există Kane, La Pescarla Dorobanților, Zexe și Caru ’cu bere, printre altele, pentru a satisface gustul vizitatorilor.

Pofta buna!

Category: Restaurante