Mâncărurile Exemplare Ale României Pe Care Nu Trebuie Să Le Ratezi

În calitate de partener comercial cunoscut al grecilor de secole, România a adoptat cu siguranță cele mai bune bucătării disponibile în jurul lor. Situat în partea de sud-centrală a Europei.

Țările vecine precum Austria, Ungaria și Turcia au avut, de asemenea, o mare influență în special în prepararea unei varietăți largi de feluri de mâncare peste granițele României.
Venirea în România este o încercare obligatorie pentru pasionații de călătorii. Este destul de accesibil și, în mod vizibil, este un tratament de neuitat pentru toți cei care merg aici.

Ce este bun și în acest loc este că aici sunt disponibile lanțuri de fast-food renumite, dar prietenoase cu bugetul. La fel ca McDonald’s, Burger King, KFC și Subway.

Mâncarea este peste tot în acest loc. Poate fi un restaurant rafinat, un restaurant de tip mansardă, un chioșc de mâncare de stradă și un tip de restaurant contemporan. Numiți-l, îl au aici.

Mâncărurile tradiționale aici sunt simple, dar gustoase. Vă oferă o satisfacție memorabilă și, cu siguranță, doriți după ea odată ce sunteți acasă. Iată câteva rețete autentice pe care le au.

Sarmale (rulouri de varză)

Sarmale este considerat preparatul național al României. Acest fel de mâncare este făcut din varză umplută cu orez, carne tocată (de obicei carne de porc sau carne de vită) și ierburi locale, cum ar fi frunzele de struguri, care îl fac aromat și intens.

Acest fel de mâncare este gătit încet în vase de lut. Înăbușit cu saramură de varză pentru a da aciditate și câteva bucăți de slănină pentru a adăuga aromă de fum.

De obicei, este asociat cu mămăliga lor clasică. Sarmale pentru mine este cu siguranță un fel de mâncare excepțional datorită cremozității sale, a consistenței și a aromei intense.

Jumari

Jumari este o altă mâncare tradițională din România servită de obicei ca aperitive. Făcut din carne de porc, Jumari este aromat cu parika, usturoi, piper și ierburi.

Acest lucru este servit în mod obișnuit în timpul iernii din cauza picantelor care se amestecă bine cu vremea. Dacă sunteți un iubitor de bere, sunteți în plăcere!

Mici

Un preparat celebru la grătar în România în care cel mai bine este asociat cu muștar și pâine. Mici este făcut din carne de porc tocată și aromat cu sare, piper negru și alte condimente, ceea ce îl face irezistibil.

Drob de Miel

Această rețetă este făcută din miel și complet pentru a muri pentru mâncare pentru mine. Drob de Miel este pregătit exclusiv în timpul Paștelui.

Este fabricat din măruntaiele de miel (ficat, plămâni, splină, inimă și rinichi), ouă, ceapă verde, pâine înmuiată în lapte și câteva plante care ar da perfect un rezultat care te-ar sufla.

Acest fel de mâncare tradițional nu este atât de greu de preparat. Secretul este să vă asigurați că organele organice sunt curățate temeinic pentru a obține cel mai bun rezultat.

Tochitura Moldoveneasca

Cunoscut și sub numele de tocană moldovenească. Această rețetă este considerată felul de mâncare suprem al românilor. Cu combinația sa perfectă. Nu puteți cere nimic.

Este compus din carne de porc și cârnați, asociat cu ouă prăjite și murături. Acest fel de mâncare poate fi prăjit și într-o tigaie. Cel mai bine este asociat și cu vinul.

Papanasi

Papanasi este un desert celebru aici, în România. De fapt, consider acest desert ca unul dintre cele mai bune din lume! Delicios de delicios de la prima mușcătură până la ultima.

Este realizat din gogoși umplute cu ricotta, smântână și afine. Papanasi este foarte popular atât local, cât și internațional.

Am salvat cele mai bune pentru ultima, pur și simplu pentru că ador deserturile. Respirarea brânzei atunci când o mușcați și dulceața și aciditatea combinate,

Cu siguranță, vă va aduce moduri de a solicita din copilărie pentru mai mult doar pentru a vă satisface poftele. Vă garantez că prima dvs. mușcătură nu va fi niciodată ultima.

România de astăzi poate fi considerată o destinație turistică emergentă. Nu m-ar deranja să mă întorc aici dacă mi se va da o șansă.

Peisajul, cultura și mâncarea sunt de fapt punctele lor centrale. Cu aceste trei lucrări mână în mână, nu există nicio îndoială că economia României va crește enorm.

M-am îndrăgostit de acest loc instantaneu. Ospitalitatea, umilința, bunătatea și generozitatea oamenilor de aici sunt în mod deosebit de neuitat.

Pasiunea lor pentru mâncare este și ea extrem de mare. Dedicația și dragostea pentru gătit au făcut ca toate rețetele lor să fie deosebit de speciale.

Nu aveți nevoie de un buget extravagant pentru a experimenta un deliciu delicios aici. Simplu și tradițional este ceea ce înseamnă România.

O experiență de neuitat este ceea ce veți obține atunci când vizitați acest loc. Și cred că ar fi mult mai bine dacă ai călători cu cei dragi.

Category: Restaurante